pozdrav 33.klasi 674 days ago Quote('1092741','1625308','6','471')">Report spamDragi klasici!
Evo proslo je prilicno vremena od kada je Machak otvorio ovaj sajt i unapredio ga u odnosu na predhodni koji je administrirao Arizona, ali ja uz izvinjenje njemu i svima nikako da se upisem i javim. Mozda je ova poslednja mackova kritika uticala da to ucinim sada.
Primecujem da se postavlja pitanje da li ce biti susreta za 25 godina, pa zelim da odmah razresimo tu dilemu.
Posto sam ostao demokratski izabran predsednik organizacionog odbora od prvog susreta pre 4 godine obavestavam vas da ce obelezavanje 25 godina sigurno biti organizovano. Ovih dana cuo sam se nekolicinom clanova OO (organizacioni odbor) i u fazi smo dogovora za inicijalni sastanak. Bila je prisutna ideja da se zaista taj susret organizuje u Sarajevu, sto vidim predlazu i jos neki klasici. Ova ideja je dobra i videcenmo kako to da se sprovede.
Drago mi je da su se javili klasici koji nisu bili na proslavi, odnosno cije adrese nismo imali pa nisu ni znali za organizaciju. Mislim da ce se i na ovaj nacin doci nedostajucih adresa klasica pa da makar sve obavestimo, pa ko moze i hoce tu smo!!
Posebno mi je drago sto vidim da su se registrovali moj drug iz voda Lube Petkovski, pa Chatal Nedim, a i svi drugi.
Hamide posto si me javno pozdravio evo i ja tebe pozdravljam, javi se moje adrese su nepromenjene i imas ih!
Toliko za sada, pozdrav svim klasicima, profesorima, i gostima!
Milutin Jankovic, 331 !
Comments: 0 Views: 4919
|