predstavite se i po mogucnosti malo biografije od skole do danas.
Create topic | To list
U pocetku sam mislio" sad ce da nagrnu ",kad ono nista..malo nas je ..Animacija mora biti zesca...Ili cemo opet slaviti u novembru?
eh klaso da samo znas koliko ih je koji dodju anonimno na stranicu a ne zele da se jave. evo samo nekoliko gradova Rijeka, Zagreb, Sarajevo, New York, Wisbaden, Ohrid, Kopenhagen, Amsterdam, Chikago, Stokholm, Pristina, Ontario, Omaha, St Luis, Pariz, Vista , Split , Zadar, Tuzla, Beograd . . .
I ako je neko nekom nesto ucinio nazao ..pa desi se ,luda su vremena bila..bar mislim da je ljudski oprostiti ili priznati.. Ja licno bih voleo videti sve klasice ,cak i one koji nisu ostali do kraja... U to ime ..javite se ,ostavite adresu ,telefon,sliku sadasnju,iz skole...
Ma daj da mi dogovaramo gdje ćemo proslaviti 25 godina, mislim da će to privući mnoge, ovako najteže je početi, a ako nemamo pravu temu, slabo ćemo nahvatati klasića. Pzdrav čoče nadam se da imas moju adresu i brojeve telefona. Gdje si ti što sad radiš?
mislim Raguz da netrebamo ih nahvatati. Nije mi cilj nekoga hvatati. Ko zeli da se druzimo docice na proslave ili sastanke koje bi mogli organizovati bilo gdje i bilo kad nevezano za godisnjice ili neke datume. Ja cu doci u Sarajevo da prosetamo po vrelu Bosne , popijemo picence. Obidjemo Rajlovac makar izvana da ga vidimo. Pridruzice nam ih se sigurno jos nekolicina. Ti si vec bio u Banjaluci, proveli smo ugodno popodne u laganoj prici i uz picence - nista organizovano vec spontano i drago mi je da smo se sreli i podsjetili se zajednickih dana i popricali o buducim planovima u zivotu. Ja sam siguran da ako mi nesto zatreba u Sarajevu da se mogu osloniti na tebe a isto tako i obrnuto. E TO JE MOJA ZELJA, DA SMO OPET JEDAN UZ DRUGOG, DA OPET BUDEMO "MOMCI SA SUTJESKU , SA NERETVU, SA KOZARU I SA CENJGIC VILU"!
Ma naravno, ali ja znam neke, koji su jednostavno takveosobe, Jerković recimo, ja njega zadnjih 15 godina zovem i dolazim do njega, a on me nikad ali baš nikad nije nazvao, i onda kažem neću više zvati, ali prođe vrijeme, i opet ja njega zovem, odem do njega.....Sigurno je da ima još takvih, ma treba ih natjerati, zato što su klase, šta možeš!
javljam se i radimo dalje ali intenzivnije gostimir
In the text you can use Wiki or HTML tags.